Jeg trenger din kjærlighet…

NÅ ER DET NOK!!! Nå vil jeg melde meg av fra datingsider som Happypancake, Mötesplatsen og Match. ÆSJ!!! Jeg har vært på tre dater nå med syv forskjellige menn som jeg har kommet i kontakt med på disse nettsidene. Men ingen ser ut til å forstå hva vitsen med en date er lenger!!! Alle er så veldig nervøse og det er ikke vi jenter som skal ta initiativet til en date, men mennene selvfølgelig…

En av datene ble med meg hjem, jeg satte meg ved siden av ham på sofaen min, og han turte ikke engang å røre meg. For en feiging!!!

Takk Gud for voksen dating, der begge parter er klar over hva de skal gjøre og det er ingen merkelige ting involvert. Hva skulle jeg gjort uten dette jævla kontaktmiljøet egentlig… Du kan finne et par litt for desperate gutter her noen ganger, men også mange hyggelige, sjarmerende menn som virkelig gjør one night stand til en god opplevelse.

Kommer aldri til å besøke en vanlig datingside igjen så lenge det er fuck dating, her skjer det i alle fall noe action pluss at gutta som henger her er mer «maskuline» enn andre gutter.

JEG VET DU ER DER UTE!!! SKRIV TIL MEEEG…

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *