Jeg liker villl sex, men vil også ha litt mer enn det!

Ser etter en likesinnet mann, egentlig ikke en pulevenn eller bare en engangs pule kompis. Jeg vet at dette kan være en dum side å være på da. Men du kan alltid teste fordi jeg tror at sex er en viktig del av et forhold. At du ofte kan få meg til å le er viktig og at du har hjertet på rett sted er en god måte å sjarmere meg på.

Du bør helst være mellom ca 26 og 40 år med unntak av opptil 45 år dersom det er en reell fangst. Ingen par, gifte eller menn som bare vil være utro trenger å kontakte meg, takk! Eller noen som bare vil sende et pikkbilde rett i ansiktet mitt i sin første melding. Jeg er mye vanskeligere å flørte med enn det, jeg må først bli sjarmert og kåt i hode. Men jeg liker voksne menn som virkelig bryr seg! Du burde bo i Trondheim som meg, ellers er det ikke verdt det !!

Ikke spør etter webkamera, telefonsamtaler og slikt før jeg klikker med deg, selvfølgelig kanskje senere. Jeg vil gjerne se et bilde av deg, fordi jeg vil vite hvem jeg snakker med. Du kan også ha interesse for litt hardere grep / BDSM.

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *