Jeg er en «snill jente» til hverdags, men en ludder i senga

Vennene mine beskriver meg som en varm, snill, omsorgsfull, intelligent og morsom kvinne. Jeg bytter hele tiden mellom alvor og latter. Jeg tenner litt ekstra på menn som kan ha interessante og givende samtaler. Jeg er ganske høyt utdannet, har reist mye over hele verden og jobber som konsulent i mitt eget firma.

Jeg ser etter en mann i samme stil, en mann som er trygg på seg selv, som er mektig, dreven og utadvendt men uten å være arrogant. Jeg vil ha en mann som jeg kan le med og noen som kan snakke om mer enn bare sport. Jeg vil at du skal være en representativ mann fordi jeg er en representativ kvinne.

Når det kommer til sex, ser jeg etter en mann som er relativt erfaren i litt hardere, eksperimentell sex. Jeg er selv en erfaren BDSM-utøver, og jeg vil at du også skal være det. Jeg er interessert i fysisk overlegenhet, bondage og litt smerte. Jeg leter etter en mann å bli kjent med og henge med over tid. Jeg har alltid en høy sans for trygghet og vil at du skal ha den med meg.

Jeg er ikke interessert i å få meldinger med lange sexhistorier eller i sexchat på cam. Litt sex-teksting kan imidlertid være spennende. Skriv en melding og fortell meg litt om hvem du er og hvordan du er enig i det jeg ser etter, og overbevis meg om at du har en god opplevelse av BDSM.

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *